In 2018 ben ik gestart als freelance security professional. Na 20 jaar werkzaam zijn binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven de stap om mijn eigen droom te leven. In een gemoedelijke sfeer organisaties verder helpen met hun cybersecurity vraagstukken.

Mijn achtergrond ligt in de netwerken en infrastructuur beveiliging, ofwel firewalls, IDS en proxy. Al vrij snel had ik door dat technische maatregelen niet alleen het antwoord geven op beveiligingsvragen.
Ik wilde laten zien dat met een goede combinatie van techniek, processen en menselijke inzet beveiliging van kostenpost naar meerwaarde zal ombuigen. Door te kijken naar welk risico een verandering introduceert kun je als security officer veel beter beslagen ten ijs komen, wat maakt dat je een gesprekspartner wordt voor “de business”.  Deze open blik op security heeft mijn visie op dit onderwerp voor een grote mate bepaald. Alles is mogelijk en zelfs veilig.

Ik heb bij verschillende typen organisaties gewerkt van overheid (Politie) tot beurs genoteerde organisaties (SDL) tot private (Raet).

Certificeringen:

CISSP

ISO27001 Lead auditor

Beschikbaarheid

Momenteel ben ik volledig ingezet bij opdrachtgevers. Dit betekend niet dat ik geen vragen kan beantwoorden of uw toekomstige project kan bespreken.